L'estudi

Som l’evolució de la constructora convencional

Hem fusionat els conceptes de construcció i interiorisme per oferir un servei integral orientat a fer la vida molt més fàcil a aquelles persones que decideixen fer una reforma a la seva llar o negoci.

Ens avalen molts anys d'experiència i de satisfacció de molts clients, els quals tractem de forma propera, entenent les seves necessitats i estil de vida i implicant-nos al 100% en el seu projecte.

Reforma i rehabilitació integral

Sabem com d'important és per a tu casa teva. T'acompanyem per convertir-la en la llar que tant desitges, des de les primeres idees fins a l'últim detall de l'entrega de l'obra.

Comptem amb un equip propi d’execució d’obra que ens permet garantir que la construcció s'entregui d'acord amb els nostres estàndards de qualitat i en el termini acordat amb tu.

Ens encarreguem dels amidaments per fer una valoració econòmica detallada de tot el que intervé a l’obra, amb pressupostos transparents per tal que sàpigues què pagues en cada moment.

T’assessorem per definir la millor distribució en funció de les teves necessitats i gustos i en l'elecció de materials, colors, acabats...

T’aconsellem sobre els materials i instal·lacions més adequats per al teu projecte i proposem solucions constructives durant tot el procés.

Gaudeix del procés creatiu i del teu nou espai. La resta, és cosa nostra.

Interiorisme

Transformem la teva llar o oficina per millorar-ne el disseny, la funcionalitat i el confort, adaptant-la al teu estil de vida, al teu gust per l’estètica i la personalitat. També projectem locals comercials de manera que transmetin els valors i la identitat de la teva marca. Busquem la millor solució per al teu espai a través d'una mirada global, cuidant fins l'últim detall.

  • Elaborem plànols detallats, briefings, moodboards i renders en 3D per ajudar-te a escollir i perquè puguis fer-te una idea real de com quedarà el teu nou espai.
  • Projecte d'interiorisme: escollim els materials, els colors, la distribució que més s'adapten als teus gustos i necessitats.
  • Decoració d’interiors: t’ajudem a fer l’elecció dels mobles i els elements decoratius que s’adaptin a tu i al teu espai.

Constructora

Tenim la capacitat d’executar amb la màxima professionalitat totes les propostes que es dissenyin: des d’una obra major projectada pels nostres arquitectes, fins a la reforma de qualsevol estança de casa teva. Ens encarreguem de supervisar i coordinar els nostres equips d’industrials per tal que la qualitat tingui el segell Kamaleonik i perquè no t'hagis de preocupar de res.

  • Som l’únic interlocutor per a la gestió de l'execució d’obra per tal que qualsevol dubte o comentari tingui una resposta clara i immediata.
  • Reformes integrals tant d’habitatges com de locals o oficines seguint les normatives vigents de cada municipi.
  • Som especialistes tant en la resolució d’execucions tècniques, com a aconseguir un excel·lent nivell d’acabats.

L'equip

Gina M. Roig

Fundadora de Kamaleonik. Project manager, cap d’obra i interiorista amb 15 anys d’experiència. És la cara visible de Kamaleonik i interlocutora principal amb el client.

gina@kamaleonik.com 644 29 89 28
Elena Garcia

Arquitecta tècnica i cap d’obra. Compagina les funcions de supervisió de tasques i timings per tal que totes les fases de l’obra es duguin a terme a temps i s’executin de manera correcta.

elena@kamaleonik.com 651 60 48 76
Ignasi Garcia

Arquitecte col·laborador que realitza els projectes en cas que siguin necessaris per càlculs en modificacions estructurals o en l’adaptació d’espais a la normativa de cada municipi.